Meedoen met online yoga spannend?
Daar kan ik inkomen. Toen ik net begon vond ik het geven van online yoga ook heel spannend.
Inmiddels heb ik een account genomen bij Webinar Geek en zo kun je live meedoen met mijn online yogalessen. Je hebt daarvoor zelf geen camera of een account nodig! Via de mail schrijf je je gewoon in. En op het bewuste tijdstip klik je de link aan en zie je mij!
De lessen worden altijd opgenomen en blijven dan nog een maand beschikbaar.
Komt het je niet zo goed uit en heb je je wel ingeschreven dan krijg je automatisch na de les een link naar de opname.

ONLINE YOGA

Ook ben ik bezig met het opzetten van een YouTube kanaal en daar mijn lessen op te zetten  E Strea Chikitu op You Tube
Maar op dit moment mail ik iedereen (die wil) een link naar de opname omdat ik denk dat het fijn is om yoga te doen op een moment dat het jou uitkomt. Juist in deze tijd van onzekerheid, misschien extra stress een gevoel van wanhoop of juist eenzaamheid kan yoga je helpen om je weer meer verbonden te voelen; met je zelf en met de ander. Het vergroot je vermogen om je te kunnen richten en focussen en kan je helpen veerkrachtiger te worden.

VOEL JE VRIJ OM MIJ TE MAILEN ALS JE NU VRAGEN HEBT OF ALS JE MEE WILT DOEN;  renee@estreachikitu.com

Voor de lessen vraag ik (voorlopig) een vrijwillige bijdrage.

Tot op de mat!

Renée–
ONLINE LIVE YOGA:
DINSDAGOCHTEND FLOW YOGA 7.00-8.00
DONDERDAGOCHTEND YIN YOGA 7.00-8.00

* E Strea Chikitu *
Yoga for Yin & Yang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *