A f f i r m a t i e s

Manifesteer je intenties

wat is een affirmatie?

Affirmaties zijn bedoeld om je zelf en je gedachten te bemoedigen. Het zijn positieve gedachtes die je voor jezelf steeds opnieuw kunt herhalen. Je moet er natuurlijk wel in geloven. Dan gaat het echt voor je werken. Deze affirmatie kun je uitprinten en ergens ophangen waar je het goed kunt zien. Maar misschien kun je wel iemand blij maken met een affirmatie, iemand die het goed kan gebruiken...

Ik geef de affirmaties een titel mee. Maar je kunt ze natuurlijk helemaal zelf interpreteren. Als ik het teveel voor je uitwerk komt het niet meer uit jouw hart. En dat is nu juist wat ik je wens dat je echt voelt en beleeft wat je zegt met zo'n affirmatie. Herhaal het ook meerdere malen voor je zelf of maak er bijvoorbeeld elke ochtend een moment voor vrij. Zodat het haalbaar blijft. Ook met kleine stapjes ben je in beweging.
Affirmatie - This is my path

Uniek en bijzonder

Alle affirmaties zijn door mij ontworpen. Met de hand getekend en daarna ingescand.

Je bestelt de affirmaties heel eenvoudig voor 2,50 euro. Dan ontvang je een PDF in je inbox, deze is vormgegeven zoals in het voorbeeld. Dit kun je uitprinten. En voor je zelf kopiëren.


Je kan de affirmatie cadeau doen en bijvoorbeeld inlijsten.


Wat je wilt!
Renée, ik word zo blij van die tekeningetjes!
lotus

Hadewych

Wooow! I am so grateful! This comes at a moment that I really needed to have this encouragement!!! Thank you! Amazing drawings, perfect quote.
lotus
Ineke
Mooie affirmatie die ik af en toe echt op me moet laten in werken.
lotus
Lieke

Kies je affirmatie:

Affirmatie - overgave

Affirmatie overgave

E Strea Chikitu

2,50
Add Your Stars
Affirmatie relax

Affirmatie relax

E Strea Chikitu
2,50
Add Your Stars

Affirmatie This is my path

E Strea Chikitu
2,50
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down