Affirmaties zijn bedoeld om je zelf en je gedachten te bemoedigen. Het zijn positieve gedachtes die je voor jezelf steeds opnieuw kunt herhalen. Je moet er natuurlijk wel in geloven. Dan gaat het echt voor je werken. Deze affirmatie kun je uitprinten en ergens ophangen waar je het goed kunt zien. Maar misschien kun je wel iemand blij maken met een affirmatie, iemand die het goed kan gebruiken…

Ik geef de affirmaties een titel mee. Maar je kunt ze natuurlijk helemaal zelf interpreteren. Als ik het teveel voor je uitwerk komt het niet meer uit jouw hart. En dat is nu juist wat ik je wens dat je echt voelt en beleeft wat je zegt met zo’n affirmatie. Herhaal het ook meerdere malen voor je zelf of maak er bijvoorbeeld elke ochtend een moment voor vrij. Zodat het haalbaar blijft. Ook met kleine stapjes ben je in beweging.

Je bestelt de affirmaties heel eenvoudig voor 2 euro. Dan ontvang je een PDF in je inbox, deze is vormgegeven zoals in het voorbeeld. Dit kun je uitprinten. En voor je zelf kopiëren. Je kan de affirmatie cadeau doen en bijvoorbeeld inlijsten. Wat je wilt!