Bedrijfs yoga

veerkracht yoga voor je werknemers thuis

Vergroot de mentale en fysieke veerkracht van je medewerkers met toegankelijke online yoga.

yoga drop

minder ziekteverzuim

yoga drop

Betere weerstand meer bewustzijn

yoga drop

vermindering van stressgevoelens en stressgerelateerde klachten

yoga drop

betere concentratie en meer focus

yoga drop

minder fysieke klachten zoals hoofdpijn en stijve schouders

yoga drop

betere houding

Live stream yoga voor bedrijven

Met thuiswerken is het vaak moeilijk zoeken naar een ritme in je dag. En dan wil je ook nog genoeg bewegen en je weet dat af en toe rust nemen ook nodig is. Voor je werknemers bedrijfsyoga op het rooster te zetten kan daarbij zeer helpend zijn. Thuis je mat uitrollen kan ook een voordeel hebben, soms wil je helemaal niet naast die collega op de grond liggen. Ontspannen in je eigen omgeving gaat soms veel prettiger. En het is toch verbindend omdat je het samen doet! BEDRIJFSYOGA maar waarom? Yoga maakt je soepeler, yoga geeft energie, yoga verbindt. Juist nu we elkaar minder in het echt zien kan yoga zorgen voor meer teamconnectie.

Vergroot je bewustzijn

De combinatie thuiswerken en op kantoor werken maakt het nog steeds voor velen lastig om pauzes in te lassen.

Het plannen van een moment rust wat je anders misschien wel zou vinden in een onderonsje bij het kopieerapparaat is er zelfs niet. Als je nu iets moet printen heb je grote kans dat je onderweg de was gaat ophangen en de vaatwasser even inruimt.

Dat is wel bewegen maar het brengt zeker geen mentale rust.
En er is ook al niemand in de buurt om even tegen aan te praten over de werkdruk die je ervaart, behalve de kinderen die misschien thuis zijn. Maar die kunnen of nog niet terugpraten of zitten er niet op te wachten. De dagen dat je wel op kantoor werkt vergeet je ook weer je rust moment, denk je niet zo goed meer aan je houding of beweging.

Alleen een matje nodig

Het is dus van groot belang om voor je werknemers te zorgen dat de combinatie werk en privé in balans is. Dit komt de prestatie en het werkplezier ten goede.
Daarom biedt ik toegankelijke en laagdrempelige bedrijfsyoga aan. Zodat alle werknemers, ook de minder mobiele zich een moment van de stoel op de mat kunnen gunnen.
De bewegingen zijn er op gericht om de soepelheid van de gewrichten te vergroten en zo o.a. de kans op nek-, schouder- en rsi-klachten sterk te verminderen. 


Geef je werknemers de mogelijkheid om even van die stoel af te komen. Met aandacht te ademen en te bewegen. Om daarna weer meer ruimte te voelen om aan de slag te gaan.

Voor iedereen

Iedereen kan meedoen ook als je dus niet flexibel bent, dat is niet van belang.
Alles wat je nodig hebt is een matje. En makkelijk zittende kleding maar dat is geloof ik zeer gebruikelijk geworden sinds er massaal wordt thuisgewerkt.
De veerkracht yoga voor je werknemers helpt bij een betere werkhouding, fysiek natuurlijk maar ook mentaal.

Door de ademhalings- en ontspanningsoefeningen vergroot je je concentratie en ben je beter in staat om te focussen.
Met lekker weer kun je natuurlijk ook gewoon op je balkon of in de tuin mee doen. Even uit je hoofd en in je lijf komen, zo noemen we dat bij yoga. Niet zweverig maar heel concreet.

Begin!

Door de bedrijfsyoga voor je werknemers in te plannen hebben ze een goede stok achter de deur om van die stoel af te komen. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals 's morgens bij de koffie yoga of bij de lunch of aan het eind van de werkdag ruimte creëren

Gewoon beginnen! 

Overtuigd? Start vandaag nog!

arrow_drop_up arrow_drop_down