Ja dat vind ik dus leuk… Ik houd van het hoofd-hart-handen concept. Yoga past daar goed bij. Ik ben eigenlijk mijn hele leven al creatief geweest. Ofwel ik was altijd aan het rommelen, prutsen, knutselen en punniken.

Het gevoel dat je krijgt als je iets leert wat je nog niet kon vind ik ook heel lekker. Zo leerde ik mijzelf haken en schreef toen zelfs een boek.

Tekenen heb ik altijd gedaan. Ik leerde borduren en combineerde die twee. Natuurlijk gevolg van het fijne naald en draadwerk was eindelijk doorkrijgen hoe die naaimachine werkt. Inmiddels heb ik zelfs een lockmachine (echt! ik wist eerst ook niet wat dat was).

En jawel ik heb ook voor mezelf een yogabroek genaaid, ik borduurde een mandala op mijn TeacherTraining Tas en naaide en borduurde een tas voor mijn mat.

Ik ben dus altijd bezig en voor mij is bezig zijn de basis van een gelukkig leven. Gelukkig zijn zie ik niet als een permanente staat van zijn maar meer als een gevoel dat je wel eens hebt. Een fijne sensatie als je ziet hoe mooi de zon schijnt over het bedauwde gras of gewoon ‘s morgens als je je ogen opent en weet dat het weer een nieuwe dag is.

Graag verzorg ik workshops vrijborduren voor wie dat ook eens wil proberen. Ervaring niet vereist en geschikt voor iedereen (net als bij Yin Yoga eigenlijk)

Je mag me altijd mailen renee@estraechikitu.com