Master je vinyasa skills!

In je eigen tijd vinyasa’s oefenen.
Maar!!
Wat zijn vinyasa’s eigenlijk?

Ik vertel je ook meer over de achtergrond en het ontstaan van vinyasa.
Je kunt in je eigen tempo en in alle rust vinyasa yoga oefenen.

In deze mini cursus vertel ik je over de voordelen en hoe vinyasa voor jou kan werken. In de videos laat ik je zien hoe je de vinyasa uit kunt voeren op jouw manier van beginner naar gevorderd (hoewel ik de term gevorderd eigenlijk niet zo van toepassing vind bij yoga).

Omdat je natuurlijk niet alle bewegingen meteen uit je hoofd kent krijg je er ook een leuke en handige cheat sheet bij om uit te printen.

Veel plezier luister naar je lichaam en vergeet niet yang kan niet zonder yin.

Ik vind het geweldig! Te kort, want het smaakt naar meer!! Renée legt het heel fijn en rustig uit en ook de tekst vind ik helder. Cheatsheet is mooi en duidelijk. Echt top.

_ Lieke
Downward facing dog

Zelf doe ik al best een hele tijd aan yoga maar ik kan mij nog goed herinneren hoe het was toen ik net begon.
Elke aanwijzing van de yogadocent kon ik alleen maar opvolgen door steeds te kijken naar wat zij deed. En dan liep ik al weer een beweging achter. Gelukkig was ik met een heel groepje yogi’s voor wie het allemaal nog nieuw was.
Maar nog steeds kom ik in de vinyasalessen die ik nu geef mensen tegen met het zelfde probleem. Je wilt graag meedoen in de flow maar als je niet weet wat je moet doen dan is dat best lastig.
Vaak komen mensen die nieuw zijn in mijn vinyasales naar me toe met de vraag hoe ze nou die vinyasas thuis een beetje kunnen oefenen.

Uiteindelijk ben ik zelf door het jaren te doen mij de bewegingen eigen gaan maken. En mijn lichaam herinnert zich vanzelf de volgorde van de asana’s
Maar als jij nu met vinyasa lessen wilt beginnen of al bent begonnen heb je misschien ook wel de behoefte om het thuis een beetje uit te proberen.
In alle rust en in je eigen tempo.

Daar is deze mini cursus vinyasa nou precies voor bedoeld!

Op een prettige manier uitleg, heel rustig, zonder te veel ‘zweverigheid’.

_een yogi uit mijn les

Met deze mini cursus vinyasa ontvang je drie videos om thuis op je eigen mat mee te doen. Ik leg alle bewegingen uit en doe ze uiteraard voor.
Je kunt me op pauze zetten en je tijd ervoor nemen. Het hoeft ook niet allemaal in 1 keer!
In de video’s geef ik ook opties zodat jij op jouw manier, passend bij jouw lijf op dat moment mee kunt doen.
Bij de mini cursus vinyasa krijg je een door mij ontworpen cheat sheet om uit te printen. Deze kun je erbij nemen of leuk ophangen!
Er zit een ebook bij waarin ik wat vertel over het ontstaan van de vinyasa en wat vinyasa betekent.
Als extra heb ik er ook enkele sanskriet termen voor je in opgenomen zodat je deze ook een beetje kunt leren als je van wat extra’s houdt!