Yoga voor yin & yang

Privé yoga in alle rust!

Yoga voor jou!
Jouw wensen, jouw behoeftes.

Het lijkt je heerlijk yoga. Maar je wilt het in je eigen tempo en begeleid op jouw manier.
Liever niet in een groep en graag je eigen tijdstip.
Kan!

Privé yoga past zich aan jou aan.

E Strea Chikitu prive yoga

Yoga met aandacht voor jou

Privé yoga is yoga voor jou van mij in mijn studio aan huis. Deze heerlijk rustige ruimte biedt jou een veilige en comfortabele plek. Je kunt op een door jou gekozen tijdstip yoga doen omdat je graag zelf controle over je agenda houdt. Het kan ook zijn dat je het niet prettig vindt om in een groep yoga te doen. Of misschien heb je specifieke klachten die het voor jou niet zo fijn maken om in een groep mee te doen

Als je tijdelijk privé yoga wilt doen dan kan dat natuurlijk ook. Het voordeel is dat ik de lessen helemaal aan kan passen op jouw wensen.

Een krachtiger, flexibeler lichaam en meer rust en balans kunnen het resultaat zijn van regelmatig yoga beoefenen.

Allemaal anders

Ik geef al bijna 20 jaar yoga en zowel vinyasa yoga als yin yoga en alle vormen daar tussenin. Daarbij houd ik zeker ook rekening met de fysieke verschillen van mijn leerlingen. We zijn van binnen allemaal net zo verschillend als van buiten. In mijn privé yogalessen merk ik ook dat mensen het waarderen dat ik alert ben op wat zij laten zien. Ik voel intuïtief ook vaak goed aan wat er nodig kan zijn. Maar vertel me vooral wat jij graag wilt!

 

Renée is een ervaren yogadocent die heel goed voelt wat haar leerling aankan. Zelfs tijdens een yogasessie past ze zich aan bij wat ze op de mat tegenover haar ziet! Haar lessen zijn altijd gevarieerd en prima te volgen, door haar heldere manier van inspreken. En na afloop voel ik mij zonder uitzondering top!
Ik kijk uit naar nog heel veel yogalessen van haar!

H. Riezebeek

Gebruik onderstaand formulier om contact met mij op te nemen. Bellen mag ook 06-43230805

6 + 10 =

Pin It on Pinterest