'ik voel me veerkrachtig'

Word fysiek en mentaal krachtig en flexibel! Met deze sterk & flexy cursus

yoga drop

ruim 20 jaar ervaring

yoga drop

no-nonsens aanpak

yoga drop

prettig en uitdagend

Wil jij ook graag wat meer ruimte?

Herken jij dat ook, dat je je soms zo stijf voelt? Dat je niet zo lekker beweeglijk bent als je zou willen zijn. En vaak werkt dat niet alleen lichamelijk zo maar ook in je hoofd. Je voelt je misschien wat gefrustreerd waardoor je ook minder kunt hebben. Je lijf en je geest werken nou eenmaal graag samen. En als je fysiek meer ruimte creëert ervaar je vaak ook letterlijk meer ruimte in je hoofd.

Ik merk dat ook aan mensen die meedoen aan mijn veerkrachtyoga lessen. Dat ze zo dankbaar zijn dat ze de tijd wordt gegund om echt te voelen. En niet zelden hoor ik na de les : "oh ik voel echt ruimte! Heerlijk, ik heb echt het gevoel dat ik weer meer kan bewegen"

Lijkt jou dat ook niet fijn?!.

 

Voorproefje!

Yoga voor je billen. Voor een sterk en flexibel achterwerk. Meteen aan de slag.
Yoga voor je billen
Sterk en Flexy

"ik voelde echt dat er ruimte ontstond normaal zit ik zo vast maar nu kon ik meebewegen"

-Dick (51)

Kracht en stretch

Door kracht en stretch oefeningen te combineren wordt je lijf sterker en tegelijkertijd soepeler. De gewrichten raken beter gehydrateerd wat zorgt voor meer beweeglijkheid. Omdat ik ook aandacht besteed aan tot rust komen en goed voor je zelf zorgen zal je ook merken dat je je kalmer gaat voelen, en meer rust in je hoofd zorgt er ook voor dat je minder spanning in je lijf opbouwt.

sportschool?

Ik kom al sinds mijn negentiende in de sportschool en ja dat vind ik dus echt leuk. Jaren lang ging ik elke dag en soms zelfs twee keer per dag. Er kwam een moment dat ik voelde dat er iets aan toegevoegd moest worden om niet alleen met kracht en conditie bezig te zijn maar ook met echte ontspanning.  Zo kwam ik bij yoga terecht. En nog steeds combineer ik yoga met de sportschool. Alleen ga ik nu nog maar 1 keer in de week naar de sportschool en doe ik elke dag yoga. 

Mijn jarenlange sportschool ervaring gebruik ik ook in deze sterk & flexy cursus. Naast de yoga sessies die soms dynamisch en soms passief zullen zijn voeg ik ook krachtsessies toe waarbij je gewichtjes kunt gebruiken. Een flesje water werkt overigens ook prima! Zo werken we ook lekker aan de spiertoning.

  • meer ontspannen
  • betere conditie
  • soepeler gewrichten
  • krachtiger spieren
  • meer rust in je hoofd
  • betere ademhaling
  • betere houding
  • groter uithoudingsvermogen
  • fit worden en blijven

Looking good feeling healthy

Je fit en gezond voelen en plezier hebben in bewegen.
Meer rust in je hoofd en lekker genieten van activiteiten
maar ook goed kunnen ontspannen

combi deal

Geen losse cursussen en workshops meer. Maar sterk en flexy biedt alles in 1. Verschillende yogasessies zowel yin als yang. Aandacht voor de adem. Kleine meditaties en ook krachtsessies.

yin yoga

de yin yoga sessies zijn een weldaad voor je bindweefsel. Lekker de spieren ontspannen en zo rustig het bindweefsel oprekken en stimuleren. Daar wordt het soepel en sterk van.

yang yoga

Dynamische flow yoga sessies waarbij je lekker in beweging bent. Goed voor je uithoudingsvermogen. Maar het maakt je ook krachtiger en door de warmte die je creeert kun je je beweeglijkheid vergroten.

meditaties

Korte meditaties die goed in je dagprogramma in te passen zijn. Beter af en toe kort mediteren dan helemaal niet. Mediteren zorgt voor meer bewustzijn en helpt je beter om te gaan met druk en stress.

power sessies

Je hebt hier niet perse gewichtjes voor nodig. Waterflesjes of desnoods flesjes met zand werken ook prima! De oefeningen zijn eenvoudig uit te voeren en de kracht zit m in de herhaling.

affirmatie

 de unieke, handgetekende affirmatie print je uit en gebruik je om jezelf te bemoedigen. 

Zelf aan de slag

Alle video's kun je makkelijk thuis zelf doen. Ik geef regelmatig opties voor houdingen en bewegingen zodat er altijd een manier is om mee te doen. Wanneer het jou uit komt. In het begin zal het even wennen zijn want het maken van nieuwe gewoontes kost energie. Maar als yoga eenmaal in je systeem zit levert het juist energie op! Win-win.

Dit is de eerste Sterk&Flexy cursus. En er zullen er zeker nog meerdere volgen! Dus houd de goede gewoonte vast om in beweging te blijven. Wissel kracht en ontspanning af zoals het jou het beste uitkomt.

STERK & FLEXY

calm the mind and strengthen the body! In 4 weken met deze sterk & flexy cursus. 

Looking Good Feeling Healthy

NIET GOED GELD TERUG
arrow_drop_up arrow_drop_down