Yoga voor yin & yang

Sterk & Flexy!

Join us!
Op het Sterk & Flexy yoga platform.

No nonsens aanpak.

 

Prettig en uitdagend.  Maar wel wanneer het jou uitkomt!

Wil jij ook graag wat meer ruimte?

Herken jij dat ook, dat je je soms zo stijf voelt? Dat je niet zo lekker beweeglijk bent als je zou willen zijn. En vaak werkt dat niet alleen lichamelijk zo maar ook in je hoofd. Je voelt je misschien wat gefrustreerd waardoor je ook minder kunt hebben. Je lijf en je geest werken nou eenmaal graag samen. En als je fysiek meer ruimte creëert ervaar je vaak ook letterlijk meer ruimte in je hoofd.

Ik merk dat ook aan mensen die meedoen aan mijn veerkrachtyoga lessen. Dat ze zo dankbaar zijn dat ze de tijd wordt gegund om echt te voelen. En niet zelden hoor ik na de les : “oh ik voel echt ruimte! Heerlijk, ik heb echt het gevoel dat ik weer meer kan bewegen”

Lijkt jou dat ook niet fijn?!.

Looking good feeling healty

Je fit en gezond voelen en plezier hebben in bewegen.
Meer rust in je hoofd en lekker genieten van activiteiten.
Goed kunnen ontspannen betekent meer energie!

Doe live mee!

Een keer per week op een vast tijdstip kun je live via zoom mee doen met een Sterk&Flexy yoga. 50 minuten lekker los en krachtig.

Er wordt een opname gemaakt (daar zie je alleen mij op ;-).

Zo hoef je de les niet te missen als je er niet live bij kunt zijn.
Ook vind je op het platform kortere lessen zo kun je altijd gedurende de week yogalessen doen die passen bij je schema en behoeften.

Kracht en stretch

Door kracht en stretch oefeningen te combineren wordt je lijf sterker en tegelijkertijd soepeler. De gewrichten raken beter gehydrateerd wat zorgt voor meer beweeglijkheid.

Omdat ik ook aandacht besteed aan tot rust komen en goed voor je zelf zorgen zal je ook merken dat je je kalmer gaat voelen, en meer rust in je hoofd zorgt er ook voor dat je minder spanning in je lijf opbouwt.

Sportschool?

Ik kom al sinds mijn negentiende in de sportschool en ja dat vind ik dus echt leuk. Jaren lang ging ik elke dag en soms zelfs twee keer per dag. Er kwam een moment dat ik voelde dat er iets aan toegevoegd moest worden om niet alleen met kracht en conditie bezig te zijn maar ook met echte ontspanning.  Zo kwam ik bij yoga terecht. En nog steeds combineer ik yoga met de sportschool. Alleen ga ik nu nog maar 1 keer in de week naar de sportschool en doe ik elke dag yoga. 

Mijn jarenlange sportschool ervaring gebruik ik ook in deze sterk & flexy cursus. Naast de yoga sessies die soms dynamisch en soms passief zullen zijn voeg ik ook krachtsessies toe waarbij je gewichtjes kunt gebruiken. Een flesje water werkt overigens ook prima! Zo werken we ook lekker aan de spiertoning.

·       meer ontspannen

·       betere conditie

·       soepeler gewrichten

·       krachtiger spieren

·       meer rust in je hoofd

·       betere ademhaling

·       betere houding

·       groter uithoudingsvermogen

·       fit worden en blijven

Het Sterk & Flexy platform voor:

  • ontspanning

  • tot jezelf komen

  • lichaamsbeweging

  • verbeteren van je houding

  • voelen van je lichaam en je grenzen

  • meer kracht en grotere flexibiliteit

Zelf aan de slag

Alle video’s kun je makkelijk thuis zelf doen. Ik geef regelmatig opties voor houdingen en bewegingen zodat er altijd een manier is om mee te doen. Wanneer het jou uit komt. In het begin zal het even wennen zijn want het maken van nieuwe gewoontes kost energie. Maar als yoga eenmaal in je systeem zit levert het juist energie op! Win-win.

De live lessen Sterk&Flexy zijn via Zoom. Je komt zelf niet in beeld maar we maken wel contact. Wel zo fijn als je veel zelf doet. Zo kun je ook vragen stellen en kan ik af en toe mijn les aanpassen op behoeften van deelnemers. En doe je het niet helemaal in je eentje.

prettig en uitdagend

yang yoga

yin yoga

krachttraining

meditaties

plezier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Pin It on Pinterest