WAAR VIND JE MIJ

Bij Yoga Lotus in Bussum geef ik yin yoga, vinyasa yoga en de combinatievorm yinyasa (die naam heb ik er zelf maar aan gegeven ;-).

Dinsdagavond 20.30-21.45 Vinyasa
Woensdagochtend 9.00-10.30 Yin
Woensdagavond 20.45-22.00 Yinyasa
Vrijdagochtend 9.00-10.30 Yinyang

Ook val ik soms in bij YogaToday in Weesp en OosterGym in Amsterdam

Privé yoga bij mij in de serre
( max 2 pers)

Studio Muiderberg
Zaterdagochtend 10.00-11.30 Yin

Ook organiseren we fijne retreats op deze mooie locatie in Muiderberg aan zee.

Privé yoga; Als je graag individueel met yoga bezig wilt zijn, of net begint en dat (nog) niet in een groep wilt doen. Wanneer je herstellende bent of wilt herstellen van ziek zijn en/of te maken hebt met vermoeidheid. Of als je gewoon yoga wilt doen waar en wanneer het jou uit komt dan is Privé yoga wellicht iets voor jou. Bij mij of bij jou thuis! Mail gerust voor informatie en tarieven renee@estreachikitu.com

Voor een workshop vrijborduren bij mij thuis (ook in de serre 😉 of op locatie mag je me ook mailen: renee@estrachikitu.com